پماد و داروی آبسه و فیستول مقعدی

 فیستول مقعدی شاید نامی باشد که بارها به گوش شما خورده است، یکی از شایع ترین بیماری های مقعدی که معمولا بسیار ناخوشایند و آزاردهنده است.

مشاوره با کارشناسان کلینیک

پاسخگویی به سوالات بیماران در رابطه با آبسه و فیستول 

۰۲۱۸۸۸۷۱۰۴۷

آبسه شروع راه فیستول

آبسه مقعد چیست؟ آبسه شبیه به یک جوش چرکی بزرگ است و به تجمع عفونت در زیر پوست اطراف مقعد یا روی باسن گفته میشود. وقتی بیمار آبسه را به درستی درمان نکند و یا خودسرانه آن را تخلیه کند، عفونت در زیر پوست باقی می ماند، پیشروی عفونت آبسه تا سطح پوست می تواند مسیری را ایجاد کند که همان فیستول شناخته میشود.

فیستول مقعدی چیست؟ این بیماری در اثر به وجود آمدن یک ارتباط و اتصال غیر طبیعی میان دو بافت و یا دو بخش از بدن به وجود می آید. این دو بافت از طریق یک مجرا به نام فیستول به یکدیگر متصل می شوند. علت این عارضه تجمع عفونت یا همان آبسه است.

از آنجایی که این بیماری بیشتر به عنوان یک بیماری و عارضه ی ثانویه به وجود می آید. روش پیشگیری و کنترل آنچنان خاصی ندارد. در صورت به وجود آمدن، تنها روش درمان قطعی آن انجام عمل جراحی است که باید مجرای فیستول را تخلیه کرد و از بین برد.

مشورت با کارشناسان در واتساپ

مشاوره رایگان تشخیص و درمان آبسه با لیزر


۰۹۱۹۷۷۱۵۵۲۷

درمان با دارو

داروهایی که برای بیماران مبتلا به آبسه یا فیستول تجویز می شوند. فقط برای کاهش علائم و نشانه های بیماری موثر هستند. پزشک در موارد خاصی به خصوص قبل از انجام عمل جراحی برای کاهش علائم و نشانه های این بیماری و رفع آبسه از تجویز آنتی بیوتیک ها و داروهای ضدالتهاب استفاده می کند.

آبسه های کوچکتر با عفونت کمتر، ممکن است با مصرف داروی آنتی بیوتیک درمان شوند. ولی آبسه های بزرگ تر باید تحت نظر پزشک درمان شوند. در غیر اینصورت تبدیل به فیستول شده و حتما باید توسط پزشک متخص و بصورت عمل سرپایی درمان شود .

آنتی بیوتیک ها

از آنجایی که فیستول محل تجمع چرک و عفونت است می توان قبل از شروع عمل و برای کاهش چرک و عفونت از آنتی بیوتیک ها استفاده کرد. زیرا مصرف یک دوره ی کامل آنتی بیوتیک می تواند چرک و عفونت های محل فیستول یا همان آبسه را تا حد زیادی از بین ببرد و میزان موفقیت عمل جراحی را افزایش دهد.

 التهابات ناشی از فیستول را هم می توان تا حد زیادی به وسیله ی داروهای ضد التهاب از بین برد. پمادهای موضعی و قرص های ضد التهاب بهترین گزینه هستند.

بهترین آنتی بیوتیک هایی می تواند مصرف کنید:

 سیپروفلوکساسین ۵۰۰ میلی (روزی ۲ عدد)

 مترونیدازول ۵۰۰ میلی (روزی ۳ عدد)

 آمپی سیلین / سولباکتام ۱٫۵ گرم (روزی ۳ عدد)

داروهای مسکن 

برای تسکین دردهای فیستول مقعدی می توان از داروهای مسکن فاقد کدئین استفاده کرد . مانند استامینوفن 

ولی همان طور که دانستید تمامی این داروها به طور موقت علائم و نشانه های فیستول را کاهش می دهند و در درمان قطعی و 

موثر این بیماری هیچ نقشی ندارند.


https://jarah.clinic/%d8%af%d8%b1%d9%85%d8%a7%d9%86-%d9%81%db%8c%d8%b3%d8%aa%d9%88%d9%84/%d8%af%d8%b1%d9%85%d8%a7%d9%86-%d8%a8%d8%a7-%d8%af%d8%a7%d8%b1%d9%88/ 

Comments

Popular posts from this blog

7 درمان خانگی کیست مویی با استفاده از داروهای گیاهی موثر

درمان خانگی کیست مویی با این 13 روش موثر و سریع

عکس کیست مویی و تصاویر واضح از جراحی و لیزر